TEATRE GAUDÍ BARCELONA (sant antoni maria claret, 120)

DE DIJOUS 4 DE FEBRER AL DIUMENGE 7 DE MARÇ

dilluns, 1 de febrer del 2010

Digues la teva sobre LA SÍNDROME DE BUCAY!!

Què t'ha semblat l'obra? Què és el que més t'ha agradat i què hi trobes a faltar? Quin és el teu personatge preferit? T'agradaria preguntar alguna cosa a l'autor, director o els actors de La Síndrome de Bucay? Aquest és el teu espai... NO ET TALLIS!

37 comentaris:

  1. Ahir vaig estar al teatre Gaudí i vaig gaudir molt amb els tres protagonistes d'aquesta història de "desamor" tant original. És molt divertida i els tres actors formen un equip magnífic. Una gran obra que com diuen els anglesos: "It's a must!".

    El meu personatge perferit és el Santi, soc més semblant a ell que al Robert. Ho sento Xevi.

    Moltes felicitats!

    ResponElimina
  2. La més sincera enhorabona per una obra molt ben treballada, enfocada des d'un punt de vista molt encertat on es barregen comèdia, romanticisme, un punt de reflexió i amb un final que té un gir sorprenent. Té moments surrealistes molt ben aconseguits i els actors estan esplèndits, des d'un Bernat Quintana radiant, fins a una Aida Oset sublim en la seva interpretació gestual, on Xevi Gómez li dóna un contrapunt molt fresc. La Sala ideal per l'espectacle, intimista, entranyable i que et permet tenir els actors a l'abast de la mà.

    El millor l'humor proper, les escenes surrealistes i els actors. El final et deixa un resgust a amarg però també li dóna sentit a tot.

    Molt recomanable i amb un preu atípicament econòmic. Felicitats de nou!

    ResponElimina
  3. Volia preguntar quines són les cançons que apareixen a l'obra. Gràcies!

    ResponElimina
  4. "Genial"
    La síndrome de Bucay en el Teatre Gaudí05-02-2010

    Compré una entrada para ver la obra de teatro "La síndrome de Bucay" y valió la pena, tanto la obra como el precio. Repetiré seguro.

    ResponElimina
  5. "molt divertida, genial!!!!!"
    La síndrome de Bucay en el Teatre Gaudí06-02-2010

    Els actors genials, la obra molt bona, vaig riure molt, tot molt bé.

    ResponElimina
  6. Una obra realment molt bona, amb un repartiment, malgrat la seva joventut, de luxe. La química dels actors t'absorbeix, juntament amb la història, i fa que l'hora i mitja de durada passi volant. La sala també ajuda, gràcies a la intimitat i a la proximitat que proporciona una sala petita.

    A vegades és difícil esgarrapar un somriure només amb un gest o amb una mirada, doncs des del primer minut aquests joves actors ho aconsegueixen. I no només esgarrapen somriures, fins i tot rialles. Els tocs d'humor son el contrapunt al rerafons de la història. I el final, tot i ser inesperat, t'ajuda a entendre el per què de tot plegat.

    Felicitats als tres actors, a l'Aida, a n'en Bernat i a n'en Xavi per la seva gran interpretació, a l'autor i director, i a la resta de persones que han fet possible aquesta obra, i també gràcies per deixar-nos ser partícips amb els nostres comentaris.

    Per cert, un cop acabin les representacions a Barcelona, hi ha previst fer gires per la resta de Catalunya?

    ResponElimina
  7. Gràcies per les felicitacions. En principi sí que s'estan concretant algunes dates per fer gira. Quan tinguem un llistat més o menys definitiu de llocs, el publicarem.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  8. Vam venir a veure l'obra el dijous i ens va encantar. Ja està més que recomanada a l'entorn i a més segurament repetirem.

    Una pregunta, hi ha la possibilitat d'aconseguir el text? està publicat/es publicarà?

    Moltes felicitats,
    MARTA

    ResponElimina
  9. Una obra senzilla amb un final sorprenent

    És una obra amable, romàntica i molt enginyosa. Els actors han estat excel·lents i es fa molt agradable veure'ls actuar. Amb una escenografia senzilla i un joc de llums molt encertats, els actors aconsegueixen transportar-te a diversos ambients per on transcorre l'obra d'una manera molt subtil. Imprescindible veure, la recomano de tot cor.

    ResponElimina
  10. Genial y original obra de teatro.

    Realmente fue un rato de risas y diversión. Muy buena la obra: fresca, original y sorprendente. La gente a la que invité quedó encnatada igual que yo. muy recomendable. Una gran labor de los actores, con un profesionalidad excelente. No os la perdais!!!

    ResponElimina
  11. Una gran obra amb grans actors

    Tot i la joventut dels 3 actors, representen a la perfecció els seus personatges. Ens absorbeixen de tal manera que ens introduïm a la seva història. Es nota la química entre els tres, però sobretot entre l'Aida i en Bernat. Estan a gust amb el seu paper. I dir que l'Aida té una veu genial. Hi ha moments on només amb un gest o una mirada provoquen el somriure del públic. Una obra amb moments còmics, que fa pensar. L'hora i mitja de l'obra passa volant, potser l'argument, potser els actors, però el cas és que un cop surten a saludar, tornes a la realitat i t'adones que s'ha acabat.

    ResponElimina
  12. Excelente

    Una gran sorpresa, por el titulo o la portada no me pareció gran cosa pero es realmente sorprendente, mucho mejor de lo que me esperaba.

    ResponElimina
  13. Tintes surrealistas...

    Una obra joven, divertida, con cambios imprevistos, que descolocan un poco al espectador. alguna escena con tintes surrealistas sobre todo algunas intervenciones del robert y sus discursos de spaguetti western... amena, fresca, alegre... una buena opción para pasar una tarde de domingo algo diferente.

    ResponElimina
  14. "Sorpresa"

    Vaig anar a veure l'obra ahir a la nit amb dues amigues, va ser per casualitat l'anar-hi però sincerament ens va sorprendre a totes tres. Els actors ho fan molt be i l'obra es divertida i entretinguda. La recomano, val la pena.

    ResponElimina
  15. Entretenida

    Los actores lo hicieron bastante bien,pero alguna escena les quedó un poco floja.Pero en conjunto esta entretenida,calidad-precio no se puede pedir más.

    ResponElimina
  16. Un rato ameno

    La obra muy bien interpretada, sobre todo la chica… pero al final un poco sin sentido. Un 6,5 de nota global… esta bien para pasar la tarde…

    ResponElimina
  17. Molt recomanable

    Una gran obra. Ben dirigida i interpretada. Rius mentre disfrutes d'un espectacle altament recomanable.

    ResponElimina
  18. Teatro de alta calidad a un precio increible

    Aunque la obra es de "formato sencillo", es una obra excelente con actores muy buenos. Salimos encantados. Felicidades.

    ResponElimina
  19. Moltes gràcies, una vegada més, per les felicitacions, en nom de tota la companyia.
    La Marta pregunta si hi ha el text publicat. Doncs sí; hi ha un text de La síndrome de Bucay publicat per Caixa Ontinyent l'any 2008 (arrel del premi de teatre ciutat de Gandia), però es tracta d'una versió anterior. El text actual incorpora alguna escena que no apareixia en aquella altra versió. Encara no sé si el podrem tornar a publicar amb els canvis que hem fet (tant de bo!).

    ResponElimina
  20. Recomanable

    Bona interpretació, diversió i reflexió. Si a partir d'aquesta obra us agafen ganes de llegir alguna cosa de Bucay també us el recomano, no passa res, almenys de dolent.

    ResponElimina
  21. Muy entretenida

    Hacía tiempo que no iba al teatro y la verdad es que recomiendo hacerlo y en especial esta obra que me hizo pasar un rato francamente agradable y divertido. Estupenda la actuación de los tres actores en un ambiente muy agradable en este pequeño teatro. La recomiendo para los que quieran pasar un rato divertido.

    ResponElimina
  22. ¡Divertida!

    Yo me lo pasé muy bien... hora y media de función y pasa rápido, ¡es muy entretenida!

    ResponElimina
  23. Entretenida

    Me lo pase bien, fue una obra entretenida y los actores muy bien. Es una manera de romper con la monotonía a un precio económico.

    ResponElimina
  24. Hacía tiempo que no iba al teatro y la verdad es que recomiendo hacerlo y en especial esta obra que me hizo pasar un rato francamente agradable y divertido. Estupenda la actuación de los tres actores en un ambiente muy agradable en este pequeño teatro. La recomiendo para los que quieran pasar un rato divertido.

    ResponElimina
  25. Un rato divertido

    Obra divertida, dinámica,momento ideal para compartir con la pareja o los amigos.la actriz, excelente, me enamoró.

    ResponElimina
  26. Final cortante

    Nos gustó la obra hasta el final porque era divertida y a la vez muy bonita pero el final nos pareció cortante, como si no se supiera como acabarla. Lo que sí nos pareció original es el formato de escenario y la cantidad de localidades (parecía un pase privado).

    ResponElimina
  27. Te guste o no Bucay, hay que ver esta obra

    Gran obra de teatro sensacionalmente interpretada. A parte de los actores, lo que más me gustó fue el ritmo de la obra, que no se detiene en ningun momento y los 90 minutos que dura aproximadamente se te pasan volando. Nunca he leido nada de Jorge Bucay, pero me habían dado buenas referencias sobre la obra y tenia muchas ganas de verla, y la verdad, no me defraudó en absoluto. Se la recomiendo a todo el mundo al 100%.

    ResponElimina
  28. Sencilla pero bien hecha, con actores que realmente estaban allí contigo...

    ResponElimina
  29. El lugar era un pequeño teatro de "barrio", pero fue muy acogedor. Hacía que sintieras más de cerca a los actores. La obra muy divertida y sorprendente. El precio lo mejor! Quedamos encantados.

    ResponElimina
  30. Els tres actors estan molt bé, hi ha molta química entre ells, l'obra és bona, i la proximitat de les sales alternatives és un gran avantatge per gaudir dels actors. Realment recomenable, i pasareu una bona estona amb ells!

    ResponElimina
  31. Muy buena interpretación

    Son tres jóvenes que trabajan muy bien. te hacen creíble la historia y tiene un final sorprendente. os la recomiendo a todos.

    ResponElimina
  32. Un equipo de verdad

    Me ha encantado, la obra i el trabajo de actores. El local es muy acogedor y cálido. No es nada fácil actuar y mucho menos con el publico tan cerca ya que crea mucha mas tensión.Resumiendo he pasado un rato fabuloso y felicito a todo el equipo.

    ResponElimina
  33. Divertida pero para reflexionar

    Te ríes mucho al principio pero poco a poco te hace reflexiones sobre la vida que, ligadas a los textos de Bucay, hacen que salgas con otra visión... Recomendable.

    ResponElimina
  34. Una de las mejores obras que he visto

    Impresionantemente divertida y con una actuación soberbia por parte de los tres... ¡esta noche repito! ¡¡¡¡GRACIAS!!!!

    ResponElimina
  35. Excelente

    Una gran sorpresa, por el titulo o la portada no me pareció gran cosa pero es realmente sorprendente, mucho mejor de lo que me esperaba.

    ResponElimina
  36. Un rato ameno

    La obra muy bien interpretada, sobre todo la chica… pero al final un poco sin sentido. Un 6,5 de nota global… esta bien para pasar la tarde…

    ResponElimina
  37. La sencillez convertida en arte

    Una obra sencilla, sin pretensiones, con un decorado simple y un escenario sin excesos, pero que llenan los tres grandes actores de esta obra que sorprenden por su frescura y su buen hacer. Recomendada esta obra para cualquiera que quiera pasar un rato muy entretenido, y a la vez recibir un mensaje de parte de los actores que le hará pensar sobre la vida. Lo único malo, las butacas, que tal vez sean un poco incomodas para estar mucho rato sentado.

    ResponElimina